Mijn cliënten aan het woord

Mijn cliënten hebben mooie dingen te vertellen over Relief Counselling, lees de testimonials op deze pagina.

 Testimonials

Ik heb Joke een paar jaar geleden leren kennen als een vriendelijke en warme vrouw waar ik gemakkelijk mee kan praten. Als counseler heeft ze me heel goed geholpen om inzicht te krijgen in problemen en emoties waar ik het moeilijk mee had. Door die hulp heb ik goede oplossingen gevonden en heb ik voor mezelf zaken weer goed in de rails kunnen krijgen.

Rob 17 februari 2017

Echt goed! Joke heeft mijn leven totaal veranderd. Zij heeft mij inzicht gegeven in hoe ik beter om kan gaan met mijn autisme en wat de goede eigenschappen daarvan zijn. Ze heeft me geleerd dat ik mezelf mag zijn en meer bij anderen aan te sluiten.

Anoniem 9 oktober 2016

Share