Mijn cliënten aan het woord

Mijn cliënten hebben mooie dingen te vertellen over Relief Counselling. Lees de testimonials op deze pagina.

 Testimonials

28 januari 2019

Mijn periode bij mevrouw Spannenburg was kortstondig maar intensief, ik leerde mezelf in een korte periode en in snel tempo kennen.
Toen was ik veel jonger dan nu maar, toch voelde deze verandering in mij en de ontwikkeling die ik doormaakte natuurlijk aan, dankzij de kundige begeleiding van mevrouw Spannenburg.
Nadat ik vorig jaar ernstig ziek werd had ik extra profijt van het feit dat ik jong mijn eigen kracht had leren kennen bij deze vrouw.
De emotie die ze legt in wat ze doet is voelbaar en dat schept een band. Vele jaren later hebben we af en toe nog contact.

Lees verder

9 februari 2018

Enige tijd geleden zat ik niet lekker in mijn vel en heb ik bij Joke een counselling traject gevolgd. Ik heb haar leren kennen als iemand die achter de façade kijkt, iemand met een heldere blik die goed luistert en oplossingsgericht werkt. De gesprekken met haar waren altijd prettig, een houvast die me door een moeilijke periode heeft geholpen. Ik heb bij Joke veel geleerd over mezelf en daar ben ik nog steeds dankbaar voor.

17 februari 2017

Ik heb Joke een paar jaar geleden leren kennen als een vriendelijke en warme vrouw waar ik gemakkelijk mee kan praten. Als counseler heeft ze me heel goed geholpen om inzicht te krijgen in problemen en emoties waar ik het moeilijk mee had. Door die hulp heb ik goede oplossingen gevonden en heb ik voor mezelf zaken weer goed in de rails kunnen krijgen.

9 oktober 2016

Echt goed! Joke heeft mijn leven totaal veranderd. Zij heeft mij inzicht gegeven in hoe ik beter om kan gaan met mijn autisme en wat de goede eigenschappen daarvan zijn. Ze heeft me geleerd dat ik mezelf mag zijn en hoe ik meer bij anderen kan aansluiten.

Share